Fotowedstrijd 10 jaar Wandelnetwerk Noord-Holland

Fotowedstrijd 10 jaar Wandelnetwerk Noord-Holland afbeelding

Deel voor 19 november 2021 jouw mooiste of leukste foto op de routes van Wandelnetwerk Noord-Holland en maak kans op het unieke Wandelnetwerk Noord-Holland wandelpakket!

Om kans te maken op het wandelpakket en een eervolle vermelding zend je een foto in die:

  • genomen is op een route van het Wandelnetwerk Noord-Holland
  • een route element bevat (paaltje, pijl, overstap, routebord etc.) en/of minstens 1 wandelaar
  • qua scherpte en grootte van goede kwaliteit is

Uit alle inzendingen kiezen wij een top 4 aan foto’s; hierna vragen we onze wandelaars en volgers om een stem uit te brengen. De 2 winnaars van de fotowedstrijd ontvangen een speciaal jubileum wandelpakket! Dit wandelpakket bestaat uit een mooie Osprey wandelrugzak, een unieke drinkbeker en het wandelboekje van het Noord-Hollandpad. 

Je hebt tot en met 19 november de tijd om jouw foto in te zenden via het e-mailadres: routebureau@recreatienoordholland.nl.  Laat ons in je mail gelijk weten waar je de foto gemaakt hebt. Je mag maximaal 2 foto's inzenden. Deel je foto voor extra aandacht ook op social media met de tag #10jaarwandelnetwerkNH

Op 22 november publiceren we via Facebook- en Instagram de vier foto's waarop gestemd kan worden. Op 29 november maken we 2 winnaars van de fotowedstrijd en het wandelpakket bekend!

* Door deelname aan deze wedstrijd ga je ermee akkoord dat je foto in de toekomst gebruikt mag worden voor promotiedoeleinden van Wandelnetwerk Noord-Holland.

Wandelpakket // 9494783d-ee09-42bc-b87a-a974091db395.png (82 K)