Wij hebben een aantal wandelingen voor je opgezocht die perfect zijn om in november te lopen:

- Groene route vanaf startpunt Heiloo (10.3 km)

Deze mooie route vol natuur leidt je over polderdijkjes, bospaden en door stadsparken in omgeving Heiloo en Alkmaar. Een perfect mix van verschillende landschappen maakt dat je tijdens deze wandeling optimaal van de herfst kunt genieten.

Routebeschrijving

- Langereisoute (blauw) vanaf startpunt Aarstwoud (17.4 km)

Tijdens dit flinke rondje loop je door de dorpen Aartswoud, Hoogwoud, Gouw en de Weere en over een aantal rustige polderwegen. Het mooie uitzicht op het West-Friese agrarische landschap,  en lopend tussen schapen en de vele weidevogels, maakt deze wandeling perfect om even uit te waaien!

Routebeschrijving

- Drommedarisroute (blauw) (5 km)

Het kan stormachtig zijn in november en dan is een beschutte wandeling wel zo fijn! Loop met minder weer bijvoorbeeld de Drommedarisroute door het oude stadscentrum van Enkhuizen. Een leuke route langs mooie grachtjes en gevels, over de stadswallen en langs de monumentale Koepoort.

Routebeschrijving

- Paarse route vanaf startpunt Zorgvrij (7 km)

Deze wandeling trekt door recreatiegebied Spaarnwoude: een veelzijdig gebied van bossen, polderlandschappen, veenweidegebieden, moerassen en water. Je loopt zowel over verharde als onverharde paden. Ook is het mogelijk om bij Pannenkoekenboerderij Onder de Platanen, op het terrein van Boerderij Zorgvrij, een hapje en drankje af te halen (situatie op moment van schrijven)

Routebeschrijving