5 Beoordelingen voor Napoleonroute

Twan

donderdag 30 juni 2022

Erg mooie route. En goed aangegeven.

Wil

donderdag 09 juni 2022

Vandaag gelopen. Een zeer leuke afwisselende route. Bos, dijk, zee, en tussen de paarden. Goed aan gegeven dmv de oranje pijlen De paden zijn goed onderhouden en gemakkelijk te lopen. Kortom een ,zeer aantrekkelijke route.

Wim Kuijpers

dinsdag 24 mei 2022

Wij vonden dit een zeer verrassende wandeling. Nooit gerealiseerd dat er zoveel verdedigingswerken in Den Helder zijn. Al met al een mooie en leerzame wandeling waar we van genoten hebben. Aanrader!!

Ingrid

zondag 22 november 2020

Leuke route maar op vele plaatsen route zeer slecht aangegeven en waardoor we een paar keer verkeerd zijn gelopen. Ik heb alleen geen idee wat ik allemaal heb gezien omdat bij geen een fort een beschrijving staat welke het is en wat we hebben gezien bij de forten. Wel op erge leuke plekjes in Den Helder geweest. Wist niet dat Den Helder zo mooi is. Let op dat deze route nu voor een deel niet gelopen kan worden omdat er een loopbrug is afgesloten en je hierdoor een behoorlijk stuk terug moet lopen. Wij zijn er toch stiekum over heen gegaan maar was zeker niet veilig maar wilde graag de route afmaken.

Rolf

vrijdag 06 november 2020

Erg leuke en mooie route langs de verschillende forten van Den Helder.