6 Beoordelingen voor Blauwe route vanaf startpunt 't Kruis

Carla

donderdag 03 februari 2022

In de recensies had ik al gelezen dat het modderig kon zijn. Het had geregend de laatste tijd. Op sommige stukjes in het Waarderbos stond ik tot mijn enkels in de drek. Nu vind ik dat niet zo erg, maar je moet er van houden en goede (hoge) schoenen zijn dus een must. Mooie afwisselende omgeving. Onderweg kom je langs Coolplein en een stuk verder ook nog via de Middenweg, waar horeca zit. Handig voor een versnapering en toiletgebruik. Prima uitgepijld. Een aanrader!

Liz

woensdag 14 juli 2021

De route was heel erg mooi en afwisselend tussen bos en stad. Helaas in het begin missen er wel wat pijlen. Maar met behulp van de kaart is de weg goed te vinden

Theo

donderdag 18 februari 2021

Leuke route. Als het erg veel geregend heeft, dan kan je tussen punten 46 en 48 beter het bestaande grindpad volgen. De aangegeven route is dan wel erg drassig geworden.

Rolf

vrijdag 06 november 2020

Leuke afwisselende route door oud en nieuw HHW en het Waarderbos. Groot nadeel is dat de bospaden heel nat en modderig zijn wanneer het geregend heeft dus doe goede schoenen aan.

Theo van Greuningen

zondag 16 juli 2017

Leuke route. Alleen zijn veel van de blauwe pijlen verdwenen. Beter is het om de app van het Wandelnetwerk te gebruiken of download de route naar je favoriete navigatiesysteem op je telefoon.

Piet Kaandorp

zondag 19 februari 2017

Op sommige gedeeltes misten we de pijlen.