9 Beoordelingen voor Duintoppentocht

P. Pieters

donderdag 05 september 2019

Prachtige tocht door afwisselend gebied. Om de tocht in zijn geheel te lopen dient men over een goede conditie te beschikken want het vele klimmen en traplopen ga je echt wel in de benen voelen!

Jan Wouts

zaterdag 25 mei 2019

Absoluut een mooie route. Een beetje conditie is wel vereist. Er moet meer dan "soms" door het mulle zand worden gelopen. Zeker na een droge periode. Hier en daar een extra paaltje erbij zou wel handig zijn.

N

maandag 22 oktober 2018

Eric

zondag 05 augustus 2018

Leuk wandelingetje voor de zaterdagmiddag. Prima te doen en heel goed aangegeven met rode pijlen. Zeer gevarieerd landschap en dus een echte aanraden. Jammer van alle gestipte bomen.

Ids

zondag 14 januari 2018

Verrassend mooie wandeling. Heel geschikt om met de hond te lopen. Iets zwaarder dan gemiddeld. Heuveltje op heuveltje af en soms door het mulle zand.

Rina van Ingen

woensdag 12 oktober 2016

Deze route gelopen met 3 honden. Het is een prachtige wandeling en uitermate geschikt om met honden te lopen. Wij, en de honden hebben ontzettend genoten.

Ramon

vrijdag 10 juni 2016

Pittige tocht maar wat een prachtige route!

Nancy Bakker

zaterdag 12 maart 2016

Een zeer mooie route en ook een heel pittige. Ik heb hem vorig jaar drie keer gelopen en ook dit jaar staat hij weer op de planning. Een echte aanrader.

Fred

zaterdag 17 oktober 2015