Kies je ommetje van de maand

In het Ommetje van de maand nemen onze wandelverslaggevers je mee over de mooiste wandelroutes van Noord-Holland. Tot november 2020 inspireerde Joop Duijs je met zijn verslagen. Trotse wandelfans Laura en Adriaan van Westphil Wandelt, hebben het stokje nu overgenomen en inspireren er op los!

Klik hier als je meer wil weten over onze enthousiaste schrijvers of scrol naar beneden en lees gelijk een verslag!

Rondje Lago di Kinsel (Durgerdam)

Op nog geen kwartier rijden van het drukke Amsterdam wandel je door de stille, weidse polders rond Durgerdam en Holysloot. Je komt langs het Kinselmeer en het Markermeer met prachtig uitzicht op Muiden, Almere en IJburg.

Rekerepad

 • 11.94 km
  • (2)
Monnikenpad

 • 8.56 km
  • (18)
Heerhugopad

 • 26.37 km
  • (4)
Rondje WaZ

 • 5.58 km
  • (3)
IJmondpad

 • 77.42 km
  • (1)
Noord-Hollandpad

 • 120.45 km
  • (1)
Eilandspolder

 • 18.90 km
  • (11)