Spring naar inhoud

Wandelen in de winter

Wandelen in de winter afbeelding

Ook in de winter kun je heerlijk wandelen! Kies voor een route door stad of park. Of ga op ontdekking aan de kust. Kleed je warm aan; een frisse neus en rode wangen zijn in deze periode gegarandeerd.

Gezellige sferen in dorp of stad
Ga op pad in de karaktervolle steden en dorpen van Noord-Holland. Zo vlak voor de kerst zorgen vele gemeenten, bedrijven en inwoners ervoor dat de straten gezellig zijn aangekleed. Dat maakt jouw winterwandeling nog sfeervoller! Bewonder prachtige monumenten en drink een lekkere beker warme chocolademelk in een van de horecagelegenheden.

Onze favorieten:

Winterse bos- en parklandschappen
Ook bos- en parklandschappen zijn fijne plekken voor jouw winterwandeling. Door de afwisseling van open graslanden, kale bomen en koude wateren zal je je zeker niet vervelen! Heeft het gevroren of gesneeuwd, dan ervaar je op deze plekken het ultieme wintergevoel. Let ook eens op de kale boomtakken en ontdek de windrichting. Of daag de kinderen uit voor een fantasierijke wedstrijd vormen raden.  

Onze favorieten:

Lekker uitwaaien
Tot slot zijn de duinen en het strand goede plekken om even lekker uit te waaien. Ontdek in het duin een enorme hoeveelheid plantsoorten en geniet, zowel op het strand als in het duin, van weergaloze uitzichten. Neem je verrekijker mee, want met een beetje geluk spot je een zeehond!

Onze favorieten: