Kies je startpunt

Startpunten zijn goed bereikbaar met de auto en meestal ook met het openbaar vervoer. Je kunt er gemakkelijk parkeren en meestal vind je gezellige horeca in de buurt. Op ieder startpunt staat een informatiebord, waarop de mooiste wandelroutes in de directe omgeving staan. Je kunt kiezen uit rondwandelingen van 2 tot 12 km. Deze routes zijn in twee richtingen bewegwijzerd met gekleurde pijlen.

Liever een langere wandeling?
Kies dan een themaroute of stel zelf je route samen met de routeplanner

Startpunt Zwarte weg (Duinvermaak)
Startpunt Zwarte weg (Duinvermaak)

De groene route brengt je langs de waterberging in de Oudtburgerpolder. Honden zijn hier niet toegestaan. Met de paarse route kom je door het Bergerbos. Ook kom je langs de waterberging in de Oudtburgerpolder, …